sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Museolla tapahtuu

Hei taas!
Väinöntalon kesä on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Paraikaa museolla pyörii Evijärven harrastajateatterin esittämä komedia 'Vaimokulta ja armas anoppi', joten piipahtakaapas joku ilta katsomaan esitystä!
Evijärviviikolla museolla pidettiin myös Evijärven kuvataideyhdistys Pisarat ry:n järjestämä piirustuskurssi, jossa opettajana toimi taiteilija Esa Tiainen.Tässä osa kurssilaisista ja opettaja Esa Tiainen sekä kurssilla syntyneitä upeita töitä. Toivottavasti saamme vielä joskus jatkoa tälle kurssille!
Muutakin olemme täällä museolla opiskelleet, tosin aivan toisen taiteilijan johdolla. Reijo Kivijärvi kävi museolla opettamassa saunavihtojen tekoa, mikä olikin aivan oma taiteenlajinsa!

Ja tänä aamuna meillä olikin sitten todellista taituruutta täällä museolla kun vikellysohjaaja Katja Edsvik Pohjanmaan Vikellyksestä ja Pyse-heppa sekä Katjan taitavat oppilaat kävivät piipahtamassa museolla.
Itse vikellyksestä postaamme teille lisää kuvia myöhemmin, tässä Katja Edsvik ja hänen oppilaansa Lotta Antila, Emilia Olaussen ja Sofia Hauta-Heikkilä.

Mutta pitäkääpä silmät ja korvat höröllään tänne museon suuntaan! Lisää tapahtumia on vielä luvassa tässä pitkin kesää ja saa meille poiketa ihan ilman syytäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti