keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Kohta avataan!


Kesä kolkuttelee jo ovella ja kohta onkin aika avata Väinöntalo tälle kesää! Me ollaankin jo täällä kovasti siivottu, matot on puistettu ja hämähäkit hätistelty pois nurkista. Myymälään on taas saatu paljon ihania uusia tuotteita ja herkkuja myyntiin. Ja on me keksitty teille tekemistäkin!

Museo avataan yleisölle lauantaina 1.6. ja silloin on vapaa pääsy museoon! Muorin puodissa on myös kivoja avajaistarjouksia luvassa lauantain ajan, tervetuloa!

Heti kesän alussa on luvassa myös pihakirppispäivä, lauantaina 8.6. klo 10-16. Museolle voi ilmoittautua myyjäksi, meillä on ilmaiset myyntipaikat ja myyjien kesken arvotaan vielä liput kesäteatteriesitykseen! Pihakirppispäivälle on jo ilmoittautunut myyjiä mutta meillä on iso piha, joten varaa vain rohkeasti paikkasi suositusta kohteesta! Museolla palvelee kahvilan ja Muorin Puodin lisäksi myös leikkipaikka lapsille.

Tänä kesänä kunnostetaan Väinöntalon luhtiaitan pärekatto. Työ alkaa vanhan katon purkamisella ja toivon mukaan kesäkuussa päästään naputtelemaan uutta pärettä jo paikoilleen. Jos haluat oppia tänä kesänä jotain uutta niin olet erittäin tervetullut pärekattotalkoisiin! Seuraa ilmoittelua meidän Fb-sivuilta!

Kesänäyttely avataan perinteisesti juhannuksena ja teemana on tänä kesänä Vanhanajan lelut ja leikit. Jos sinulla on vanhoja leluja tai valokuvia vanhoihin leikkeihin liittyen ja haluaisit lainata niitä näyttelyymme, niin ota rohkeasti yhteyttä museon toimistoon, puh 044 7699113.

Evijärvi-viikkoa vietetään 26.6.-7.7. ja silloin on museollakin monenlaista toimintaa. Evijärven kuvataideyhdistys Pisarat järjestää museon alueella piirustuskurssin 2.-4.7. ja Evijärven Harrastajateatteri esittää näytelmän Vaimokulta ja armas anoppi, näytelmän ensi-ilta on 5.7.

Loppukesällekin on varattuna vielä monenlaista toimintaa museolla; perinteiset kesäseurat tietenkin ja tulossa on myös senioripäivä sekä karmivat hämärän tarinat.. seuraa ilmoittelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti