perjantai 20. toukokuuta 2016

Väinön perinneleikkipäivät
Evijärvellä pidettiin tällä viikolla VÄINÖN PERINNELEIKKIPÄIVÄT: Mannerheimin Lastensuojeliiton Evijärven yhdistys ja 4H Evijärvi leikittivät koululaisia kirkonkylän ja Särkikylän kouluilla muun muassa hyppynarun, lipunryöstön, ruutuhyppelyn ja ketjuhipan merkeissä.
Jokainen osallistuja sai päivästä tunnuksena PERINNELEIKKIDIPLOMIN, jossa todistetaan, että "Tämän diplomin omistaja on osoittanut taitonsa Väinön perinneleikkipäivänä 19.5.2016. Diplomin omistaja on täten VIRALLINEN PERINNELEIKKIKOULUTTAJA ja on velvollinen opettamaan perinneleikkejä ystävilleen ja perheelleen. "

Kiitos MLL ja 4H, kun varmistatte perinteen ketjun jatkumisen sukupolvelta toiselle!

Seuraavana perinteen parissa puuhastellaan puutöiden merkeissä Evijärven kirkonkylän koululla kivalla päiväleirillä kohta kesäloman alkajaisiksi. Leiripäivinä opetellaan turvallista työkalujen käyttöä ja tehdään puuleluja, kaarnalaivoja ynnä muuta mukavaa Olli Kankaan johdolla. Omat eväät mukaan!

1104290 Helppoja perinnepuutöitä lapsille Evijärven Kirkonkylän koulu ma-ke 6.-8.6. klo 10-13.30. Ilmoittaudu 30.5. mennessä Järvilakeuden kansalaisopistolle! Lisätietoa ja ilmoittautumiset tästä linkistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti