torstai 25. elokuuta 2016

Vielä ehtii museoon!

Vaikka kesä on jo kääntynyt syksyyn, niin vielä ehtii käydä museossa. Väinöntalon ovet ovat auki elokuun loppuun saakka ja Muorin Puodissa on nyt hyviä loppukesän tarjouksia.

 Apua karkkihampaan kolotukseen saa tietenkin herkullisista vanhan ajan karamelleista, Muori suosittelee karkkitankoja ja nekkuja kaikille sokerihiirille.
Puodin valikoimiin kuuluu myös ihanat Granholm'sin fudget ja marmelaadit, kannattaa kokeilla!
Ja janoon auttaa tietenkin Laitilan limonaadit!
Puodista löytyy myös Väinöntalon omaa monikukkahunajaa puolen kilon purkeissa. Mehiläiset ovat ahkeroineet koko kesän museon kukkaniityllä ja nyt tämä työ on purkitettuna ja odottamassa juuri sinua!
Mikä pitääkään tehokkaammin flunssan loitolla kuin lusikallinen hunajaa aamuin illoin. Nauti sellaisenaan tai vaikka teen kanssa.

Juhlavuoden kunniaksi olemme jauhattaneet erän Väinön Juhulakahavia, jota on vielä Puodissa muutama paketti jäljellä. Kahvi sopii nautittavaksi erityisesti silloin kun kerrotaan vanhoja tarinoita.

Ja vanhoja tarinoitahan meillä museolla riittää! Monet hyvät tarinat on koottu kansiin kyläkirjoiksi, joita voi sitten iltojen pimetessä lueskella kahvikupposen äärellä. Erikoistarjouksena meillä on erä vanhoja Järviseudun Joulu-lehtiä 1950-1970-luvuilta Muorin Puodissa, poikkeahan myös lehtihyllyllä!
(Ai niin, koska ollaan museossa ja niin kovin vanhanaikaisia, niin meillä käy vain käteinen.. Euroon olemme kuitenkin jo siirtyneet!)

Tulevana sunnuntaina juhlimme Väinö Tuomaalaa ja juhlan kunniaksi museoon on sunnuntaina 28.8. vapaa pääsy, Tervetuloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti